Sanoma Media Finland

Saila-Mari Kohtala vetää tammikuun alusta alkaen sekä Glorian että Glorian Kodin toimituksia.

Tytti Kontula vastaa tammikuusta alkaen S-ryhmän asiakkaille suunnattujen kanavien sisällöntuotannosta ja jakelusta sekä osallistuu tiiviisti sisältöjen kehittämiseen.

Kaupallisen television katselu kasvoi syys–lokakuussa 25–44-vuotiaiden joukossa peräti seitsemän prosenttia. Nelonen oli jälleen lokakuussa Suomen suurin televisiokanava ja Nelonen Media Suomen suurin tv-yhtiö 25–44- ja 10–44-vuotiaiden joukossa.

Maailman kovimman koripallosarjan NBA:n vakuuttavasti valloittanut Lauri Markkanen on takonut ennätyksiä parketilla ja sen ulkopuolella. Ruudun NBA-katsojamäärät ovat lähteneet Markkasen myötä huimaan kasvuun.

Oikotie on avannut uuden, erityisesti lapsiperheille suunnatun Kotikulmat-palvelun, jonka avulla asunnonetsijä löytää juuri hänen tarpeisiinsa sopivan asuinalueen Helsingistä.

Helsingin Sanomat on mukana innovaatiokilpailu Ultrahackissa Tekoäly mediassa -haasteella. Haasteessa kutsutaan kehittäjiä toteuttamaan sovelluksia digitaalisen journalismin käyttöön.

​Monipuolisia äänisisältöjä tarjoavan Suplan sisällöillä on viikoittain yli miljoona starttia. Täysin uudistuneen sovelluksen myötä radio-ohjelmia voi kuunnella jälkikäteen kokonaisina joko ilman musiikkia tai musiikin kanssa. 

Sanoma lanseerasi markkinoinnin päättäjille järjestämässään Get Tomorrow -tapahtumassa 12. lokakuuta datalla rikastetun TV-mainonnan. Perinteisen ikä- ja sukupuolikohdennuksen lisäksi mainostajalle on tarjolla yhdeksän uutta katsojien kiinnostukseen perustuvaa kohderyhmää. 

Pages